Monitor de nit per Comunitat Terapèutica Can Serra PDF Imprimeix

<< Ves al formulari de candidatures   

1. Entitat: ATART / Grup ATRA:

La C.T. Can Serra forma part de la Xarxa d’Atenció a les Drogodependèn-cies de la Generalitat de Catalunya,  és un  servei per al tractament de les drogodependències i altres addiccions, la durada del programa és d'aproximadament 6 mesos i els principals objectius són ajudar a les persones a recuperar-se de la seva addicció i a adquirir una autonomia personal i competència social que els permeti la integració social posterior. L’equip està format per psicòlegs, metge, infermera, treballador social, educadors socials i monitors.

 

2. Oferta de Treball:

Vacant de monitor del torn de nit a la Comunitat Terapèutica Can Serra (Cabanelles / Alt Empordà) a jornada de 40h setmanals.


Funcions, horari i sou:

Funcions del torn de nit: Supervisió del temps de lleure dels usuaris al final de la jornada. Atenció als usuaris que ho requereixin (escolta activa, suport educatiu, mediació). Arxivar documentació del dia. Fer les rondes durant la nit per a comprovar que tots els usuaris estan als seus respectius dormitoris. Organització de la documentació per l’endemà. Mantenir el despatx de l’equip net i endreçat. Supervisar la comptabilitat de les despeses personals dels usuaris. Seguiment dels Programes de Tractament Individual (PTI) dels usuaris. Assistència i participació a les reunions d’equip (cada 2 setmanes). Supervisió i control de la presa de medicació. Dinamització de la gimnàstica del matí.

Horari: De 21:45h a 8:15h i un dimarts (reunió d’equip) quinzenal de 8h a 11:30h. En la setmana 1 es treballa el dilluns, dimarts, dissabte i diumenge, i en la setmana 2, dimecres, dijous i divendres. Els dimarts i dimecres es comença a les 21:00 i l’endemà es plega a les 8:30.

Sou: Salari base aproximadament 1365,23€  bruts/mes x 12 pagues. Total: 16.382,81€ bruts/any.   PLUS Caps de setmana, nit i festius.

 

3. Requisits:

Titulació:

  • Titulació en Educació Social, Integració Social, Psicologia o altres titulacions relacionades amb l’àmbit psicosocial. Formació en Addiccions o Salut Mental.

Experiència:

  • Es valorarà l’experiència en el treball amb persones addictes o amb patologia dual, però també l’experiència en programació i dinamització d’activitats de lleure, en entrenament d’equips esportius o haver treballat en altres centres residencials.

Competències:

  • Domini del Català i del Castellà. Capacitat de planificació i organització, de treball en equip, d’iniciativa, maduresa i autocontrol emocional, capacitat de posar límits, posicionar-se i de maneig de grups.

Residència:

  • Cal que el candidat resideixi, o estigui disposat a traslladar-se, a la zona on es troba el centre (Pla de l’Estany, Gironès o baixa Garrotxa).
    Vehicle propi.

4. Contacte:

Interessats enviar CV:

E-mail:     Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la