Psicòleg per a Comunitat Terapèutica PDF Imprimeix

<< Ves al formulari de candidatures   

1. Entitat: ATART / Grup ATRA:

La C.T. Can Serra forma part de la Xarxa d’Atenció a les Drogodependències de la Generalitat de Catalunya, és un centre residencial per al tractament de les drogodependències i altres addiccions, la durada del programa és de 8 a 10 mesos i els principals objectius són ajudar a les persones a recuperar-se de la seva addicció i a adquirir una autonomia personal i competència social que els permeti la integració social posterior. L’equip està format per psicòlegs, metge, infermera, treballador social, educadors socials i monitors.

2. Oferta de Treball:

Psicòleg de dilluns a divendres a 39h/setmanals a la Comunitat Terapèutica Can Serra (Cabanelles / Alt Empordà)

3. Funcions, horari i sou:

Funcions del psicòleg: Durant el pre-ingrés, valorar si la motivació i la salut mental del candidat són adequades per a integrar-se en el grup de tractament i seguir el programa del centre. Utilitzar l’entrevista motivacional per incrementar la consciència d’addicció i necessitat de tractament. Avaluar i tractar problemes psicològics. Avaluar i tractar trastorns de personalitat. Coordinar-se amb els diferents educadors per crear i fer el seguiment del Pla de Tractament Individualitzat (PTI) dels usuaris que porta a teràpia. Dur a terme alguns grups psicoeducatius (prevenció de recaigudes, habilitats socials, etc.). Mantenir-se informat i informar sobre l’evolució i comportament dels residents. Redactar els apartats que li correspongui a l’informe d’alta i coordinar-se amb la resta de professionals que han intervingut amb l’usuari/a per a redactar la resta d’apartats de l’informe. Assistir i participar a les reunions d’equip dels dilluns al matí (10 a 14h aprox.). Realitzar intervencions familiars quan es consideri oportú.

Horari: De dilluns a divendres. Possibilitat de negociar horari. INCORPORACIÓ IMMEDIATA.

Sou: aprox. 1725,67€ bruts/mes x 12 pagues. TOTAL: aprox. 20.708,03€ bruts/any.

3. Requisits:

Titulació:

  • Llicenciatura/Grau en Psicologia. Acreditació sanitària o Màster General Sanitari. Es valorarà titulació específica en Addiccions i Drogodependències.

Experiència:

  • Imprescindible experiència com a psicoterapeuta d’orientació cognitiva-conductual. Es valorarà l’experiència en el treball amb persones addictes o amb patologia dual.

Competències:

  • Domini del Català i del Castellà. Capacitat de planificació i organització, de treball en equip, d’iniciativa, maduresa i autocontrol emocional, capacitat de posar límits, posicionar-se i de maneig de grups.

Residència:

  • Cal que el candidat resideixi, o estigui disposat a traslladar-se, a la zona on es troba el centre (Pla de l’Estany, Gironès o baixa Garrotxa).
  • Vehicle propi.

4. Contacte:

Interessats enviar CV:

E-mail:     Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la