Notícies
Inscripcions obertes per participar com a voluntari/a al Recompte 2018 PDF Imprimeix

PODRIESSERTU XXSS avatarEl proper 16 de maig la Xarxa d’Atenció a Persones Sense Llar (XAPSLL) –de la qual ATRA és membre– realitzarà a la ciutat de Barcelona una nova edició del Recompte de persones que dormen al carrer i, per aquest motiu, necessita la col·laboració de voluntaris i voluntàries.

Per participar en el Recompte 2018 només cal ser major d’edat, tenir ganes i disponibilitat la nit del 16 al 17 de Maig. Les inscripcions es poden fer a través de la pàgina web recompte.barcelona, omplint un senzill formulari. Addicionalment, en aquest web s’hi poden obtenir diverses informacions sobre l’històric d’aquesta acció i sobre l’organització d’enguany.

Llegiu-ne més...
 
8M: Dia Internacional de les Dones PDF Imprimeix

8M vaga feministaAvui , dia 8 de març, Dia Internacional de les dones, un cop més reivindiquem "els drets humans, la igualtat efectiva de dones i homes en tots els àmbits, i el dret de les pròpies dones a decidir sobre tot allò que ens afecta"

És un bon dia per reflexionar què podem fer cadascú de nosaltres  per millorar aquesta situació!


“Volem que les veus de les dones siguin lliures, visibles arreu de la societat , en tots els sectors professionals, acadèmics, polítics i socials” Veus que no veus.

campanya sensibilitzacio veusquenoveus

 Les campanyes d'enguany
 

Per tal de continuar superant desigualtats, injustícies i herències del passat, l'Institut Català de les Dones impulsa la campanya #Veusquenoveus, que té l'objectiu d'impulsar una visibilitat més justa i equilibrada de les dones als mitjans de comunicació.
Des de la Diputació de Barcelona també han impulsat la campanya Feeeemmiiiiinnismee!!, que té l'objectiu de mostrar com les dones, amb l’acció col·lectiva, les seves aportacions, l’avenç dels rols lliures d’estereotips i la unió, estant transformant i millorant la societat.
Pots fer servir els hashtags #veusquenoveus #FeminismeÉsFutur #DiaInternacionalDones #8deMarç #WomensDay2018 o #IWD2018 a les xarxes socials per participar en aquestes campanyes o en els diferents actes activament.


Més informació:

Institut Català de les Dones - Dia Internacional de les Dones
#veusquenoveus en el Dia internacional de les dones
Institut Català de les Dones - Declaració Institucional
ONU - Día Internacional de la Mujer
UNAD - UNAD en el día Internacional de la Mujer

 
La meva Barcelona des dels ulls de la inclusió PDF Imprimeix

la meva barcelona 2ona edicio

Aquest febrer arrenquem la segona edició del projecte “La meva Barcelona des dels ulls de la inclusió”, una activitat comunitària dirigida a l’apoderament de persones amb trastorn mental. Té com a objectiu millorar les habilitats socials i comunicatives, l’autoestima i el sentiment de pertinença de persones amb trastorn mental, potenciant el seu procés d’integració social.

Llegiu-ne més...
 
El grup de teatre del Club Social Garraf estrena “Nocturn per acordió” PDF Imprimeix

cartell nocturn acordió csgEl proper diumenge 28 de gener a les 18h, al Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú, tindrà lloc l’obra de teatre “Nocturn per acordió”, basada en els poemes de Joan Salvat-Papasseit. La funció té el preu simbòlic d’1€ i està oberta a tothom.

Es tracta d’una obra molt especial. Vuit actrius i actors del Club Social del Garraf, gestionat per Atra Associació, pujaran per primer cop a l’escenari del Teatre Principal per interpretar un tast de l’obra de Papasseit.
 
Amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i de Serra Experiència Immobiliària, el Club Social del Garraf cristal·litza un projecte social que, de la mà del director teatral Quico Romeu (voluntari de l’Associació), vol acostar el teatre i el món de la interpretació a les persones amb algun diagnòstic de salut mental.

Llegiu-ne més...
 
Grup ATRA celebra la seva XIII Jornada Anual PDF Imprimeix

foto jornada anual 2018

El passat dilluns 15 de gener, a l’Espai Jove la Fontana, tots els professionals de Grup ATRA vam celebrar la XIII edició de la nostra Reunió Anual. Aquesta Jornada representa una oportunitat única per compartir experiències, posar en comú objectius, conèixer nous projectes i retrobar-nos amb els companys.

Amb una mirada optimista i amb voluntat de millora contínua, vam fer un repàs al 2017 i vam presentar noves propostes per al 2018. La Jornada va ser clausurada pel formador per vocació Víctor Küppers, que ens va delectar amb una amena conferència que posava en valor la importància de l’actitud i de viure la vida amb entusiasme.

 
<< Inicia < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Següent > Final >>

Pàgina 1 de 9